Oddajte povpraševanje po naši ponudbi

Vas zanimata nakup in namestitev polnilne postaje, hranilnika električne energije ali lastne sončne elektrarne? Potrebujete sistem za upravljanje električne energije v vašem objektu? Razmišljate o nakupu električnega avtomobila? Naj vam pomagamo.

NE SPREGLEJTE: Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije. Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja. Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

 

Vpišite lokacijo za katero oddajate povpraševanje

Prosimo, vpišite svojo telefonsko številko, da lahko z vami po potrebi stopimo v stik glede podrobnosti vašega povpraševanja.* Velja v primeru takojšnjega naročila in potrditve termina ogleda (t. i. home check) po prejemu informativne ponudbe, takojšnje potrditve ponudbe po ogledu in takojšnjega podpisa pogodbe o nakupu sončne elektrarne po prejemu. Pridržujemo si pravico do podaljšanja roka na več kot tri tedne v primeru višje sile. Upoštevana bodo povpraševanja, ki bodo oddana najkasneje do 1. 12. 2023.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje.

Informativno ponudbo boste v prihodnjih dneh prejeli na elektronski naslov, ki ste ga vnesli v obrazec ob oddaji povpraševanja. Svetujemo vam, da po nekaj dneh za vsak primer preverite tudi predal z vsiljeno pošto.